WEY.


Då var helgen spenderad. Fasiken va rakkarns roligt vi har haft det då! Superduper nöjd!




      
         



Orkar inte lägga upp alla bilder, men här har ni iaf lite ;) .. Önskar man kunde visa bättre hur jävla skoj vi haft! Så mycket fina och underbara minnen så det är helt sinnes. Och så bakis som jag var i Lördags har jag nog aldrig varit. Och det är ännu lustigare för jag var inte ens full på fredagen. Jag förstår att man skulle kunna må sådär dåligt om man var kalas och inte minns nått, men när man har 100% koll på allt, svamlar inte och inte trillar och har sig så förstår jag faktiskt inte varför man mår så dåligt dagen efter.. Jaja, nu har jag fått känna på det också. Tackar vi för!

Jag har nog inte skrattat så mycket på ... Jag vet inte ens om jag har skrattat så mycket någonsin i hela mitt liv ?!




Vissa saker kunde iofs vart ogjorda, men man ska inte se tillbaka och ångra sig. Man får ta det med en klackspark. Man ska ju inte gråta över spilld mjölk som vi brukar säga ;) 


Och nu är man ledig fram tills på måndag, ska bli så jävla klockrent. Ikväll blir det käk och tv-spel, imorgon blir de lunch med pinglorna (Sarah & Yamila) sen bowla med grabbarna. På torsdag blir de till att packa och förbereda sig ;) Sen på Fredag förmiddag drar jag. FYFAN så här lycklig och exalterad. Blir borta tills på söndag. Men jag kommer inte bjuda på några foton, för det kommer bli lite mer privat. If you know what i meen? ;) Hah.. Hih, höh, gahah.. 



Näe nu måste jag säga tjillivippen åt er allihopa, taxin är här ;)




I don't smurf and tell ;P





Du doftar så väl. ;)

Bye Bye.


Hej Hopp Allihopa! - Jag hoppas ni mår bra och får avnjuta helgen på samma härliga vis som jag!


Som sagt, Karlstad blir det. Med Malin (<3) .. Kan även hända att min andre hälft dyker upp och då skulle jag bli stans lyckligaste! - Please come to me /us. Jaja, så alldeles nu innan så har jag massor att utföra. Tvätta (Malins kläder) haha, jag ska duscha, städa hemma, packa. Ner på stan och käka lunch med Malin. Efter det ska jag fika med Gisela (som jag by the way inte har träffat sen 7an) Kan ju bli hur spännande som helst, ska få träffa hennes söner, Loke & Birk. :D Efter det ska jag väl hjälpa Malin så gott som det går. Tok rusa till systemet och sedan sätta mig i bilen för färd mot lyckan! =) Fyfan, jag är så sjukt jävla laddad.



"Och när hon går förbi står pojkarna på rad, dem visslar och ler, bugar och ber - Kom med oss ut ikväll! Följ med oss inatt"


HÅRDROCK!




)(

=)


Min själsfrände <3 .. 

"Just like the sun, lights up the earth. You lights up my life
I love you just the way you are."






Mami, nu ska jag banne mig ha "the time of my life" .. Tack för att du stöttar mig. Jag älskar dig!

..


En kär vän sa såhär till mig en gång ..

" Det är lätt att sitta i efterhand med egna erfarenheter att säga; Gå, lämna skiten! Men när man väl är i allt så spelar det ingen roll vad andra tycker/tänker, för man måste inse det på egen hand. Men efteråt undrar man; Varför lyssnade jag inte? "


Men då undrar jag..
Är det så att vi verkligen måste göra misstag själva för att förstå? Räcker det inte med att vi redan sett, hört eller haft någon som precis gått igenom det? 






Jag vill kunna äta, äta mat och njuta utan att bli mätt efter två tuggor eller bli spy färdig. Jag vill kunna slappna av och känna att fyfan va gott med mat. Jag vill inte låta bli att äta eller hoppa över måltider, verkligen inte. Jag vill sitta ner och vara trygg, få goda smaker i munnen. Jag vill inte ha det såhär. Jag vill inte hålla på och förklara mig varför jag inte äter eller varför jag inte orkar. För jag vet inte. Jag blir bara såhär. När jag mår dålig så kan jag inte äta. Och det rår jag inte för, för hur mycket jag än försöker så går det inte.. Och det framkallar ångest och panik, fan jag vet ju själv att man måste äta men hur lätt är det? När det bara säger stopp i halsen. Urk......................................





Så länge jag andas, hoppas jag! - Mitt allt. 

flowers.

Din personlighetstyp:

Populära och känsliga, med enastående social kompetens. Utåtriktade och empatiska. Uppriktiga och ärliga i sin strävan att förstå hur andra mår. Tycker i allmänhet inte om att vara ensamma. Ser allt ur ett mänskligt perspektiv och ogillar objektiv analys. Mycket framgångsrika i att hantera relationsproblem och att leda debatter. Vill vara till nytta för andra och sätter troligen andras väl före sitt eget.

 

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Lärare, konsulter, psykologer, socialarbetare, personalvetare, präster, affärsbiträden, säljare, HR-personal, direktörer, eventkoordinatorer, politiker, diplomater, skribenter, skådespelare, designers, hemmafruar/hemmamän, musiker


Everything.

I wanna be
I want everything, I want everything


Your eyes, never close your eyes
And open up your mind 
and you can have everything.







Buckcherry <3 




Ledig idag, hur jävla skönt som helst. =)


TODO TISDAG;

- Stan
- Tvätta
- Städa
- Läkarn
- Träffa kamrater
- Äta mat
- Övrigt.


(Vill du falla in i min lista, ring vettja! )


Träl.


Jobbat idag också. Ush, 0945-1800 iofs inte stans värsta pass men jag är så trött. Sov väl kanske sisådär 10 minuter inatt. Absolut ingen hit eller något att rekommendera. Men jag hade lite för mycket saker som pågick i huvudet som inte ville försvinna. Men nu har jag iaf de avklarat, nu slipper jag grunda på sånt. Man får se det positivt. En sak avklarad :)


Urk, ska ut och springa en sväng nu (snart). Har sådan ångest så jag behöver avreagera mig lite. Börjar bli tröttsamt, men man får bara bita ihop och köra på .. I full fart framåt! Me Love att springa.



Det bästa är att mina mål är på väg att komma i fokus. Jag är så lycklig över att jag tagit mig hit. Men jag vet faktiskt inte hur egentligen, men det gick bra. Får hoppas att allt fortsätta i samma riktning. 



Längtar tills på Fredag. Så enormt faktiskt. =)=)=)=)=)=)








Malin, du är kalas godis. 






Malin.

Lite bilder i från Karlstad.
Kommer mera nu efter helgen, för då jävlar!



.  .    

      



Nej, nu ska jag sova!

God.


This time I'll let the fire burn out of control. 




Jag ska till Karlstad nästa helg (igen) med min fru, Malin. Hur skönt som helst, hoppas bara på att det inte blir en massa tjafs denna gång också. Vill inte gärna få flyga in i ett biljardbord igen, eller se min bästaste bli livrädd. (Bättre saker har man ju varit med om) Längtar som skogen iaf, fyfarao. Blir massa trevligheter. Ska bl.a få träffa en gammal gooding som  jag inte sett på åratal. Vi ska även avnjuta helgen med lite hockey. Ser fram emot detta med högsta spänning! Woho.


Denna helg jobbar man, lagom träligt. Var igår ute och bowla med Malin, Johan och Philip. Så klart ägde Malin som vanligt, ingen skräll där inte alls. Hah! Så vi vann emot dem. KLOCKRENT! (hårdrock) .. Därefter mös vi en stund på Mc Donald's, käka en chees. Och gick vidare till Sky Bar. Idag har man knegat också och sen nu sitter man och väntar på vad som kommer att inträffa denna afton. Jaja. Imorgon är det arbete och fotbollsträning! =) 



Jag har en sån fruktansvärt bra hemlighet inom mig. Som bara vill ut ut ut ut ut ut ut. Skrattar dygnet runt och jag kan ju säga att jag leder med iaf 10-0 ... HAHA



I think it's all because of you. 


ps. Jag återkommer.



By the way, Vi vann VLT cupen. 4-5 emot VIK! HAHA. FU

=)

So we went our separate ways  
It's been a couple of days  
But now I'm doin what I want to  
With nobody telling me what I'm gon do  
And I'm feeling so free  
With nobody but me  
Now I can handle all my business  
All'a my fellas can I get a witness  

But I'm feelin kinda lonely  
On top of that I'm kinda horny

GÖÖÖÖÖR GÖTT!


Jag är så lycklig, så lycklig. Om bara några timmar sitter vi i bilen på G till KARLSTAD! Jaaaaaa.. Jag ska bara befinna mig 3 h på arbetet först sen dyker min prinsessa upp. Oja, va underbart jävla roligt vi ska ha de då!



Jag bjuder på fantastiska bilder efter helgen :) 



Förresten, fotbolls matchen i Onsdags gick kalas. Vi krossade motståndarna med 0-4. Så jääävla gött. Och så klart gjorde min stjärna ett mål och en nick assist. Hon är väl för bra! Själv, fick jag ett poäng iaf, för stämpling. Så jag är fan rakkarns nöjd. Så jag leder iaf den ligan ;) Hur super som helst. Jag är så förbannat glad över att fotboll har kommit tillbaka till mitt liv, känns som jag verkligen skulle ha behövt det tidigare, men nu kunde det inte komma mer lägligt. Och jag njuter verkligen, att stå där på planen, få kämpa och hitta dem bästa vägarna. Goosebumps! 

Näe, nu äre dags att fara till arbetet. 


WEEEEEEEEEE.

P&K.

Mja.


Finns inte så mycket att säga. Jag har mått sämre, men jag har fan mått så jävla mycket bättre också.









Okej, du kan sluta nu. Du har redan krossat mig totalt. Nöjd?
Varje liten del, så det bprde väl räcka?

=) ..


Daniel, jag lånar ett par ord ifrån dig. " Frågan var aldrig om, utan när "..



Malin, jag skulle inte överleva just nu utan dig. Du gör mig så lycklig och glad. Du tar fram mig själv. Jag vill leva och jag ska leva så jävla väl. För nu är precis alla mina beskymmer ur världen och jag mår BRA!!!!!!!!!!!!!!! Jag är så tacksam att jag träffat dig och uppskattar dig så enormt mycket. Tack för att du finns. Du gör min dag hel. Men framför allt, gör du mig hel..
Jag älskar dig!

(Malin, allt detta är sagt på värmländska) ;D;D;D;D;D










Fotbolls match imorgon. Kan ju gå hur som helst. Jag är glad, ser fram emot det som fan. SWEEEET :D Nej nu ska jag rappa på, snart lunch dags med Malin.


















Du borde tänkt..

häpnad.



Det finns en människa som har tagit mitt hjärta med storm, helt otroligt. Jag tror faktiskt jag aldrig tidigare i mitt liv klickat så bra ihop med någon så direkt. Malin heter hon och är en helt fantastisk människa. Jag är verkligen super lycklig över att träffat denna galna Värmlänning som är hur jävla go som helst. Alltid så får hon mig på bra humör och hon har så mycket bra idéer. Riktig liten stolla!







Vill absolut inte med dehär påstå att mina andra vänner är sämre på något sätt eller vis, absolut inte. Vill bara dela med mig av en ny människa i mitt liv. Som är en hur underbar person som helst. Som ni så småning om också kommer att lära känna :)

Nytt.


I'm already somewhere else..



Jag vet inte hur länge eller hur mycket mer. Jag ställer mig mot väggen i frustration, är det värt det? Jag hittar positiva samt negativa delar. Jag biter ihop, sväljer allt. Andas, försöker få hjärtat att lugna ner sig.. Ser ur en helhet. Snappar in allt. Lagrar allt i en liten fil. Jag borde kanske inte tvivla, men jag kan inte slappna av. Jag har aldrig tidigare varit såhär, ens kännt såhär. En ny del hos mig, som jag inte känner igen. Och varför har den kommit nu? När jag behöver den som minst. Jag vill inte. Jag får se, låta tiden visa. Jag vill inte ge upp, jag har kämpat alldeles för länge för att komma hit. Jag ger inte upp nu .. Om jag endå har kommit en bra bit på vägen, tror jag faktiskt att jag kan komma enda fram. Med lite jävlar anamma och lite mer MALIN i mig, så kommer dethär att lyckas..




I think it's all because of you..





Överraskad, Stort. Framsteg..
Glädje.... <3

älskade D boy.



Mina tankar tillägnas dig!
 




Ord är inte tillräckliga. Brukar inte ha svårt att hitta ord på känslor. Men nu..... Jag vet inte!






Jag älskar dig! Jag finns här, konstant. Vilken tid på dygnet som helst.

Glöm inte bort att andas mellan åt, ibland behöver man påminna sig själv..
Säg bara till, minsta lilla och jag ordnar det...



/Lillasyster. 

..


All I want, is to make you breath.



..


..

..

Vill tillägna denna låt till Fredrik, som han just nu diggar så mycket :)







Jag har mina tankar dock en bit bort. Till två av mina hjärtevänner. Som har det tufft för tillfället. Och jag önskar det fanns någonting jag kunde göra för båda två. Jag vill kunna ta den smärtan, tomheten, rädslan ifrån er. Jag vill stå till tjänst och ge er stöd. Men jag vet inte vad jag kan göra eller säga för att få allting bra. Jag önskar dyrt och heligt att allt blir precis som vanligt mellan er två. För jag älskar er, var och en men även ni två som ett. Jag sänder ut en extra tanke till mitt eget kött och blod. Och jag vet att det är smärtsamt, så inåthelvete. Men säg bara till även om det är en liten grej, minsta lilla och jag finns där D. Du vet att jag ställer upp i alla väder. Jag är bara ett samtal bort.. Jag älskar dig D.

RSS 2.0