Gah.


Jag är trött på att vara din sista prioritering
Jag är trött på att du aldrig kan planera någonting med mig
Jag är trött på att alltid få behöva anpassa mig efter dig
Jag är trött på att du fortf bryr dig så mycket om henne
Jag är trött på att du alltid kallar mig löjlig och störd om det är någonting som inte stämmer ifrån min sida
Jag är trött på att alltid få höra saker om dig, som du gör, har gjort osv emot mig
Jag är trött på att du är så rädd fär vad alla dina vänner skulle säga/tänka ifall du gjorde någonting annorlund
Jag är trött på att behöva kriga i mellan åt
Jag är trött på att vara ledsen
Jag är trött på att känna såhär
Jag är trött på att du alltid säger åt mig att göra saker själv, men när jag väl hittar på saker själv passar det inte dig.
Jag är trött på att du vill att jag ska festa, vara ute och härja när du vet att jag verkligen inte vill det. Jag är så trött på det livet, jag har levt det, gjort alla dem sakerna, det är inte skoj längre.


Men jag älskar dig, för jag vet. Du är inte såhär, du finns där inne. Jag ser dig jätte ofta men ibland glömmer du bort.
Och du måste sluta glömma bort hur du egentligen är istället för att vara någon för att "tillfredställa" dina vänner.
För jag orkar inte så mycket mer av den här smörjan. Jag börjar tappa det greppet. Du är ju hur fantastisk som helst och alla dina fina sidor är helt otroliga. Du är en fin och god människa, du vet det också.. Jag älskar dig, varje dag och jämnt.
Du är underbar, ödmjuk och helt awesome.





Yes.



...

Spenderade som sagt dagens första timmar på Vägverket i Eskilstuna med hjärtat, där han skrev teori prov för MC kort. Vilket gick alldeles strålande, precis som jag förutspådde. Det gav mig en kick så nu har jag bokat teori prov för B-körkort. Hoppas det går vägen när det väl blir av. Ska plugga så äckligt mycket att jag endast behöver sätta mina stakkars fötter där en endaste gång.

Efter den svängen drog vi iaf förbi Fredriks stuga och avnjöt frukosten jag skapat, limpsmörgos med ost och grönsaker. Mycket, mycket trevligt. Begav oss hem, mötte upp Philip, käkade och drog till Köping, där vi kikade på en motard åt hjärtat. Den gillades av oss alla tre, vi hittade dock både för och nackdelar men fördelarna övervägde och sötisen min ska inhandla den jäveln imorgon. Spenderar nu kvällen med att dricka öl och kika på när grabbarna lirar ps3.

Så nu ska jag väl bege mig ifrån datorn och hejja troget på när dem spelar! Hoppas kvällen artar sig väl =)

Jösses.

Haha, fick denhär av min käraste moder. Var egentligen så att jag skulle ha den till Fotbolls em, men eftersom solen inte värmde direkt mycket då, har jag bestämt att jag ska bära den stolt under OS istället! 18 dagar kvar nu bara va?


Fick av min kära moder



Ska iväg me Fredrik idag, han ska göra teori prov för MC kort. Sen ska vi iväg nånstans och kika på en ktm. Allt så en motard (motorcykel som ser ut som en cross) ..

Vi hörs senare, Ciao!

..

Finns egentligen inte så mycket att säga, svåra och enkla stunder kommer. Man kan aldrig rymma ifrån det. Hur man än gör eller hur mycket man en trixar hittar det en till slut. Jag börjar tvivla, bara smått inte direkt mycket. Försöker rannsaka allt, få klarhet och andra perspektiv. Men det känns som att jag när fått snurr på det, när jag äntligen hittar trygghet vänds det omedelbart. Som att bak och framsida är närmre än man tror och att man absolut inte har någon som helst kontroll över huvudtaget. 

Just nu lever jag efter stunden, på nålar. Förtvivlan och orohet. Men sånt dämpas väl också?
Eller har man blivit för skadad för att förstå att allt egentligen är solklart, mitt framför ens näsa?


Min, min, min :D


Dum Spiro, Spero!

Helgis.


Var ett tag sen jag satt och ängnade tid till min kära blogg, mkt har hänt sen sist. My tatto är en sak tex.


Den är inte riktigt klar här, men den ser ut så i stora drag =) Inte lika svullen och röd längre, ryggen börjar gå tillbaka till sin normala storlek, vilket känns enormt skönt då jag mått pest över att det känts som jag varit överviktig på ryggen ett par dagar!


inte helt klar.

Just nu är jag mest irriterad, för det klias nå förbannat. Men det får man stå ut med såhär i läknings processen! Kan ju säga att det fan är värt det!


Har inga direkta planer för helgen, tar det mest som det kommer. Älsklingen min har bakjour hela helgen. Så om jag har tur kanske jag får spendera en dag ihop med honom :) Vilket skulle vara höjden av lycka. Spenderade dock halva dagen ihop med han igår! Vi gjorde dock inte så mkt, men vi mös, åkte till Martin och va me han och Linn, drog ut så att grabbarna fick rulla runt på sina rollerblades ;O Hah. Fick mig några fina skratt faktiskt då hjärtat vurpade lite. Åkte hem så avslutade Fredrik och jag kvällen med att kika film.  Me Love!



Emelie kom hem i tisdags så jag lekte med henne i onsdags en sväng. Mysigt.
Yamila och Sarah har jag också spenderat tid ihop med, gosigaste ever.
Lunchat lite med Johan.
Lekt med Karin har jag också.
Jag och Alex har varit på kryssning, busat och haft oss.
Plus att jag även ängnat tid ihop med Klara.
Jag och Sandra var ut till stallet, så hon fick visa upp sin söta Nova, jag saknar verkligen dem där djuren.


1 vecka kvar på semestern, vad ska man hitta på? Så svårt att försöka planera in någonting då jag inte vet hur hjärtat kommer göra?! Ifall han tar ut semester eller om han måste spara massa dagar till körkortet. Nästa helg ägnas åt att fira hjärtats Far Torbjörn som fyller 50år. Ska bli nice!

Näe, nu ska jag mysa vidare. Hörs och Ses!

Måndag!

Jaha, sjukskriven på semestern är väl inte direkt det man önskat sig! Men det är bara bita ihop och se till att man blir frisk.

Helgen blev iaf lite fartfylld, synd bara att man inte orkar hålla igång.
Började fredagen med att promenera ner på stan, träffade Karin där och vi satt och mös lite i solen, efter det kom Klara ner eftersom Karin vart tvungen att bege sig till jobbet. Så jag och Klara strosade runt lite och efter ett tag fick vi lov att hämta hennes lillasyster Kajsa på hennes arbete, åkte till systemet och besökte mcd. för att fylla ut magen lite :) Hängde en sväng och Klaris och sedan begav vi oss till Yamila. Hon fyllde nämligen år igår (6/7) men firades i fredags. Hur mysigt som helst och även trevligt att träffa lite utav hennes vänner som man inte visste fanns. Drog vidare till Pluto för att skåla Yamilas födelsedag, dock fick jag skåla i Redbull (utav vodka) medans dem andra bjöds på härlig  Champange! LITE AVIS, Ja! Klara körde hem mig efter drygt 30 minuter. Orkade nämligen inte hålla stämmningen uppe längre.

Å i lördags, lekte jag med Karin och hennes lillasyster Eva. Vi satt på Bill&Bob, drack lite cider fast cocacola för min del. Träffade på ett gäng herrar som satte sig och våldgästade vi vårat bord. Dock rätt trevligt dem stunderna dem inte snackade om lebbsex. Hah, dem tjatade hit och dit också om att vi skulle hänga med dem hela kvällen men så blev inte fallet. Vi begav hos till Karin för att förbättra på kläderna, då karin bara hade klänning vilket vart rätt kallt.. Där tappade vi dock en själ, Eva bangade. Osis. Gick förbi mig också, för jag höll på att frysa ihjäl. Vi strosade sedan runt på stan och kikade lite lätt på bilar och alla tok fulla människor. Men efter många om och men så beslöt vi oss iaf för att avsluta kvällen. Karin skulle upp och jobba och jag kände att huvudverken började bita i. Så jag strosade hem till Fredrik, duschade och sedan gick  jag och la mig. Och precis när jag funnit en skön position och somnat stormar, Fredrik, Mattias, Malin och Martin in. Fredrik tvingar mig att klä på mig och vara social, klart jag gör det och inte långt efter det kom Linn. Det kikades på Crossfilm (ingen skräll) dracks vin, inte för min del då. Och sen runt 3 slaget begav sig vännerna av hemmåt. 

Söndag var tänkt att Jag & Fredrik skulle spendera en heldag ihop. Å så vart det nästan också. Bara det att Fredrik hade bakjour och fick en jävla oturs körning till Mantorp som ligger utan för lindköping. Alltså nästan 20 mil. Så vi förbereder oss efter måltiden på björnön, åker till Mälarcampingen och plockar upp den skrotade bilen. Fredrik medverkar i en intervju http://www.vlt.se/powermeet/artikelmall_powermeet.asp?version=783960 ...  Så söt. Iaf så åkte vi dit, lämnade deras bil och begav oss hem. Vi satt alltså i bärgaren från kl 14,00 - 22,00 ingen direkt hit. Och inte riktigt så jag vill spendera våran dag tillsammans. Men vad ska man göra :) Vi fick iaf lite kvalitetstid .. 

Han är bäst mitt hjärta, alla tider!

NU ska jag fortsätta slöa och städa är hemma. USH, vill inte. Hörs sen!


Power Meet!


Idag, torsdag. Startar Power Meet 2008.
Förr i tiden när man var lite och helt tokig så var det en grym höjdpunkt. Människor från hela sverige samt andra länder anlände till våran lilla stad för att rulla runt i sina grymma bilar. Det hävs massvis med liter öl, cider, sprit, vin och hembränt. Man hängde kring stan tills solen gick upp dan där på. Man var ung, pigg och helt galen.

Och idag, 21 år gammal, önskar jag man kunde stänga av allt ljud, spola fram helgen till söndag eftermiddag, då stan börjar se någorlunda fräsh ut. Jag vet inte ens hur man gör längre när man firar Power Meet. Jag har nämligen varken Körkort eller en häftig bil. Och heller ingen att åka med. + att jag fortfarande är sjuk och inte riktigt har kraft att slänga ut på att härja, eller får heller för den delen. Jag vill ha en stillsam helg! Kan man inte skjuta upp Power Meet?


eller har nån några förslag på vad jag kan göra denna helg? Jag har nämligen inga planer alls.

c u l8er.


Aj ..


Min fot har somnat och det mina kära, är en underlig känsla. Och nu har det spridits så hela benet sover. Hah, fy farao va äckligt. Haha!! Bastard's!



None 

Jag älskar dig F.

Det finns ingenting som kan förändra det! Jag hoppas du vet det.
Och att jag verkligen menar allvar.




Igår gick jag en sväng, som läkarn sa att jag kunde göra. DOCK UTAN ATT ANSTRÄNGAS och hur svårt tror ni inte det är, att undgå att bli ansträngd när man promenerar för första gången på 1 och ½ vecka? Jo, man blev förbannat trött må jag säga. Men det var så otroligt skönt. Jag verkligen njöt. Sen placerade jag min lilla rumpa (som knappt finns kvar längre) på en bänk på Djäkneberget, där dem bjöd på Kikki Danielsson låtar och dem äldre dansade i härliga svängar. Där satt jag, ensam och njöt. Efter ett tag, kom Karin. Riktigt sweet. Det är kul att träffa henne. Vi pratade en hel del, om gamla och nya grejer. Vi skrattade och njöt bara av den härliga kvällen. Tog iaf mitt pack och gick hem runt 23. Ringde mitt hjärta och han bestämde sig för att sedan komma och hämta mig. Han skulle dock utforska en del innan, och inte klagade jag alls över det. Fick ju nämligen se lite utav dem gamla avsnitten från Sex and the City och det sitter ju aldrig fel. Han kom iaf till slut, vi åkte hem och pratade massor. (Utan att bråka, utan att bli osams) .. Jag älskar dig Fredrik. Du gör mig hel.


Min Kamp.


Jag lever i en kamp med mig själv just nu. En smärtsam sådan också. Och jag gör mitt bästa, konstant och hela tiden. Jag vill inte ge upp och misslyckas, jag kommer ordna dethär och jag måste hitta min tillit. Tillit till dig. Men ibland gör du det inte lätt för mig! Men jag försöker, tro  mig. Jag biter ihop, sväljer och hoppas allt kommer ordna sig till slut..

Men ibland känns det som att jag behöver lite ïfrån dig också, som lugnar mig. Som får mig att verkligen känna hur löjlig och dum jag är. Så jag vet, att det inte är på allvar, utan att det bara är vi två. Och inga andra!


Jag älskar dig på tok för mycket för att förlora dig!


Så som sagt, jag ger upp delar utav mig själv. Jag ska ta allt piano. Men då måste även du också inse att vissa saker gör man inte..

RSS 2.0