träl.

Vad är det som är så svårt att förstå? Hur många gånger ska jag behöva älta det med dig innan du inser? Jag är trött och slut på att det ofta blir såhär. Kan du någonsin sätta dig in i min situation. För om läget hade varit tvärt om, hade du aldrig accepterat det. Jag begär inte alls mycket ifrån dig. Så hur svårt kan det egentligen vara?



image72


ibland slits det inom mig.


dålig ovana.

Jag har precis insett att jag börjat med en dålig ovana. Och det skrämmer mig enormt eftersom känslan inte alls är bekant. Jag har aldrig tidigare varit sån, eller ens tänkte i såna banor. Men nu, från ingenstans kommer det som en orkan inom mig. Jag blir så arg, irriterad och förstörd. Varför tvivlar jag? Varför finns känslan hos mig? Jag blir så förvirrad. Vart kommer den ifrån från första början? Jag går mig själv på nerverna när jag inser vad jag håller på med. Det är ju helt sinnessjukt. Jag borde lära mig att slappna av, ta det chill och andas. Som jag alltid gjorde förut.

Gör livet än sån eller formar man sig själv helt och hållet så?
Och om man gör det självmant, varför då medvetet utsätta sig för någonting så drygt?


Jag får ingen som helst snurr på det.

Hoppas känslan försvinner och att det reder sig. För just nu är jag en oas.







   

Jag älskar dig!

Just det. Hah!



image66


Detta kort får representera min dag. (Även fast inte kortet ens är taget idag utan i onsdags)
Men det var så varmt att denna bild passar in! Ciao.

långtråkigt.







Hah, det är så sjukt. Tidigare idag, börjar min ipod spela "Nancy Ajram - Ah W Noss" samtidigt som det ringer i min telefon och det står "David Alanya" ... Hah, vilket sammanträffande.

Så det fick mig att börja minnas och tänka tillbaka till sommaren 2006 då Jag, Karin och Hanna hade bokat en resa till Turkiet / Alanya. Vi bokade så långt i förväg att vi till och med hade en 100 dagars fest inför resan :D Hah. Det var iaf bland dem 2 bästa veckorna i mitt liv. Jag hoppas att jag någon gång i livet kommer göra om det. Kanske inte direkt festsemester, va lite slitsamt att festa 14 dagar i sträck. Men att man åker sådär igen. Det skulle vara guld..

Sitter här hemma och drömmer mig bort medans jag väntar på att Fredrik ska komma hem. Fast det är rätt dumt för han är säkert inte hemma förren kl 6 imorgon bitti. Ush :( Så när han kommer hem och ska sova väcker han säkert mig så jag inte kan somna om. Det skulle vara pricken över i:et. Näe nu ska jag fortsätta poppa min älskade låt :)


Ciao så länge. 

tänk.







Gillar denhär variationen av låten. Annars tycker jag den mest är pest.


Idag har bestått av mkt tänk.. Jag har tänkte ofantligt mycket på mina kära änglar som befinner sig i himlen. Det är skrämmande hur man fortfarande kan sakna så fruktansvärt mycket. Visst, dagar gå och det känns lättare till visso. Men jag slutar aldrig tänka på er. Och denhär låten får mig att tänka på er ännu mera. Jag önskar varje dag att jag kunde få träffa er igen, få hålla om er och berätta hur mycket jag älskar er, hur jag saknar er och ständigt tänker på er. Kan inte rå för att jag lackar då och då på Gud. Han har säkert ingenting med Er bortgång att göra. Men det känns lättare ifall man har någon att ge skulden. Någon att ta ut sin aggression på.

Jag önskar ni fanns här och delade allt med mig och dagar som denna får mig att dö inombords. Jag vill bara ha er här hemma. Tätt intill, nära och levande. Få se era leenden, höra er skratta. Se era vackra ansikten och fina ögon. Vill höra era röster. Få känna er närhet. Jag behöver få tillbaka er. Jag saknar er så förbannad mycket. "Tiden läker alla sår" - Bullshit.  Tiden gör bara så att du lär dig leva med dem. Dem gör fortfarande lika ont, men man är så van att det känns som smärtan dämpats. 


 

Söndag.

"Han kommer aldrig bry sig om dig" - tack för den kommentaren. Våga stå för vad du skriver din fega jävel.


Jaja, helgen har iaf varit alkoliserad. Förfest/Krogen med tjejerna i fredags, firmafest/krogen med Fredrik igår. Var faktiskt bakis i lördags halva dagen, de kändes bra. Konstigt att jag var bakis utan att ens ha varit så extremt packad. Men kroppen tyckte väl att det var nog :) Så nu har jag känt på det också. Jag mådde lite illa. Idag vaknade jag, mådde som en prinsessa. (i wish) jag är inge bakis iaf. Även fast jag blandade öl, cider och sprit. Fredrik sover fortfarande så jag har roat mig med att städa lite här (hemma).. Det ser ju förbannat stökigt ut ibland. Jag förstår inte hur det kan bli så. :S Har några kort på mig och Cindy från i fredags, har dem dock på en annan dator. Får fixa det sen.



Fredrik sålde förresten sin bil igår. Tror han tyckte det var grymt jobbigt.

Näe nu ska jag gå och kramas lite med mitt hjärta.








Jag älskar dig Fredrik. Du är min luft.
Har tänkt rätt mycket hela morgonen, jag orkar inte.
Från och med nu, är allt annorlunda!


gah.


Du har inte ens gett mig en chans att hantera sanningen. Det hjälper inte för mig att du ljuger eller undanhåller saker. Jag fungerar inte så. Jag vill veta, helt ärligt. Även om sanningen skulle göra så mycket ondare. Det är upp till mig att avgöra hur situationen blir av dina handlingar. Inte ditt val. 

Dem säger   "Do you want to know the truth about the truth? It hurts, so we lie."

Oavsett hur jävla ont det skulle göra, så skulle det göra mig tryggare av att veta att du aldrig skulle kunna ljuga. 
För nu, kan du sitta och ljuga mig rätt upp ansiktet, jag kan fråga MILJONER gånger, du blir arg för jag tjatar, men sen kommer iaf sanningen fram. Jag orkar inte med det. Va så jävla rak och ärlig och säg som det är på en gång istället. Trodde du hade mer stake i kroppen än så. Men jag hade visst fel.. Och du anser att jag borde lita mer på dig. Det är himla svårt att lita på någon som alltid ljuger.

Jag kan ändå förstå att du undanhåller saker som du inte vill ska komma fram för du vill inte göra mig ledsen, såra mig. Men om du inte vill att jag ska veta, för du får dåligt samvete, varför gör du då sakerna från början? Om du vet att dem skulle skada mig så mycket om jag fick reda på de. Varför utsätter du oss ens för det då? Jag förstår inte hur du tänker och resonerar ibland. För ifall jag verkligen ber om sanningen, varför kan du då inte ge mig den istället för en massa lögner.

Det första jag sa till dig; Jag kan ta mycket, så länge du är ärlig emot mig. 
Och älskade du, jag har tagit JÄVLIGT mycket nu, utan att du har varit ärlig. 
Och jag sa även; Sanningen kommer ALLTID fram till mig. Så det är hopplöst att ljuga.


Jag är väl kanske inte heller den bästa, men jag ljuger inte för dig. Och jag undanhåller inte saker heller. Om någon människa säger någonting eller gör någonting emot mig så är du den första som får veta det. Eftersom att jag vill att allt du hör om mig, ska komma från mig direkt, inte av någon annan. För  jag vill att om någon skulle säga någonting angående något som hänt, vill jag att du ska kunna försvara både dig och mig, inte stå som ett frågetecken och undra vafan människan pratar om.  Får så känner jag mig just nu. Det dyker upp nya saker varje dag som jag inte har en aning om. Jag kan inte försvara dig och jag orkar inte falla, jag faller alldeles för mycket. Jag vill stå rak i ryggen och säga att allt är skitsnack, jag vill ha i bakhuvudet vad som är sant och inte. Jag vill inte att folk ska tala illa om dig eller skapa ett rykte om vilken idiot du är. För så funkar denhär stan. Och just nu ger du mig inga möjligheter att hålla din stolthet uppe..





dagens låt.







även fast mitt liv inte är deppigt alls, finner jag denna låt bra.
den är bra, har en bra text. Bra för att vara Rihanna!

pics.

image62

image63


Jag har haft en tråkig förmiddag. Och alldelles snart är det dags att åka till jobbet.
Det suger kaninballe. Jag vill inte!


Oj, hoppsan.


<3 <3


image56


Lekte med mina underbaringar :) Vi var och åt på Café Gränden. Och jag åt Kykling faktiskt. Har blivit väldigt mycket sallad på senaste tid så jag tyckte jag kunde lyxa till med Kykling filé och ris. Mums säger jag bara. Hihi.. Vi satt och mös ett tag, sen begav Yamila sig hem för hon mådde inge bra. :( Så jag och Sarah fick fortsätta utan henne. Det gick faktiskt bra de också! Tog en vända på stan, kikade och så.




   




3par nya skor, 3par nya klänningar!
Får vi väl se hur ofta jag har klänning på  mig ;P Hah.

Näe, nu ska jag kika vidare, godis står högt i kurs (även fast kl bara är 10 över 8.) Godis är den ultimata frukosten!
Puss&Kram.

Sweet.



Hah, "When a man loves a woman" - är faktiskt en mkt underskattad låt. Texten är bra.

Kanske har och göra med att jag är kär, kär upp över öronen :) Men det är underbart. Absolut när allt är såhär bra.
Visst finns det stunder av ilska och tjafs. Men det ordnar sig alltid. Man måste få reda ut saker och ting. Och att det då lägger sig i en högre taleston, får väl så vara då!



Ledig som vanligt, varannan tisdag. Attans att inte vädret är en aningens bättre bara. Ash, det får väl vara. Får ta en sväng förbi solariumet och fixa till brännan. :) Ska klippa mig idag, färga håret och dona. Ska bli så sweet. WEY! Blir väl dock inte så radikala förändringar. Fick massivs med klagomål när jag förtällde att jag skulle till frissan. Bara ge vika för alla andra. Trodde det var mitt hår men tydligen inte .. Hehe. Så får man väl se vad som dyker upp där efter. Sarah och Yamila står iaf högt i kurs! Skulle dock behöva gå en sväng lite själv faktiskt. Jaja. Det löser sig.




Seriöst. Va pysslar du med?
Du som är en sån jävla underbar människa, varför förstörd du dig själv såhär?


Jaha.




Så ska man försöka få ihop helgen som en helskön händelse. Men jag har tyvärr inte mkt alls att berätta. Inga roliga grejer iaf, inga alls. Får väl se hur det går idag. Jobba 09.45-18.00 sen direkt ut till mamma..

Känns som att jag inte orkar mkt annat.




- Du kan bara du vill. Bara du anstränger dig eller tänker efter innan. Du är helt underbar egentligen, när du lägger manken till. Du behöver inte spela allanballan för mig. Jag vet att du kan vara hård. Du behöver inte påminna mig om det. Men gör aldrig om det. Jag orkar inte. Min kropp, min själ, mitt psyke. Allt lägger av.




image54




Jag älskar dig!


tår.



Det här händer fan inte, kl är nu mer morgon än natt och jag sitter fortf uppe och väntar.
Utan svar, utan ens en aning om någonting. Jag går av. Paniken i kroppen gör ondare än tankarna. Och oroligheten över vad som sker ger mig ingen ro alls. Jag tappar snart greppet.


Fan. Nu får det bannemig vara nog.

ledsen.

(igår)

 
"Jag blir ledsen när du säger att du ska vara med mig, att du har hittat på någonting för oss att göra. Sen när jag väl slutat jobba eller övningskört klart. Har du gjort andra planer utan att ens meddela mig om detta. Du måste förstå att jag kan ta att du är med dina vänner eller gör andra saker. Men informera då mig om det så att jag kan göra någonting annat istället än att sitta hemma och rugguggla, Jag hade kunnat varit med någon annan eller kunnat hitta på någonting själv!"

- Ja, förlåt. Jag har svårt att planera.

"Lovar du nu att du är med mig imorgon" 

- JA!


(idag)

"Ska vi träffas ikväll då?"

- Jag är i globen.

"Skulle vi inte träffas, jag vill verkligen vara med dig"

- Det blir sent, ett par bira och sedan efterfest hos phille..




Är jag en idiot som då ringer upp och säger, vill du medvetet göra mig arg och ledsen?




 

fredag.


Fredag för mig idag har inte alls samma innebörd som bara för ett halv år, ett år sen. Då skulle man hem fort som fan från jobbet, duscha, dricka i duschen och sen iväg på förfest. Sminka sig och fixa håret i farten till förfesten, ha med sig olika outfits så man kunde välja och vraka hur man ville och sen var det FULLAST VINNER. Nån liter vin, cider och shots. Kvällen bjöd på fina grejer. Lekar och sång, fyllekort och brytna klackar. Skavsår och trassligt hår. Alla gånger man var inne och härjade på killarnas toalett, hängde över bardisken och hoppades på att han där bakom skulle ta just mig, "jag var ju faktiskt blond" Inte för att snacka om alla gånger man stått och pratat med en främling som man då trodde var ens bästaste vän. Alla tårar, skratt, hat och kärlek. Hångel och snusk. Hah, ungdomsåren bjöd på en hel del. 

Imorgon när jag vaknar, är jag varken bakfull, stinker sprit/rök, har skavsår, trasiga jeans. Utan jag vaknar med ett leende på läpparna och mår förmodligen hur jävla bra som helst. :) Alkohol och jag är inte längre goda vänner. Vi har sagt upp delar av vår bekantskap! 



Näe, nu ska jag fortsätta äta min äckliga kyckling pytt. Smakade skit redan i munnen.

Hörs väl sen kanske!

Fuck



Sweet.






Weey, jag fixa de. Tror jag? :)

Världens skönaste grupp (Looptroop) och en utav deras bästaste låtar (Living on a prayer)

dagens.



Trött är man, men det är ju ingen skräll.

Läste lite nyss på broders blogg (azpn) angående om Britney Spears. Att det säg att hon gjort en porrfilm iklädd rosa peruk. Hah, hur skoj är inte det egentligen. Hon är alldelles för skön dendär människan! Hon var så SJUKT jävla snygg/porrig innan allt med Mr F. Och Barnen, Missbruket och allt dedär. Kommer ni ihåg henne, hur hon såg ut då?



          



Seriöst, vilken jäääävla puma hon var. SHIIT. Men men, nog om henne.

Idag ska jag leka med mamma, vi ska ta en sväng på stan å sedan förbi mormor.
Sista delen på våran lekdag ser jag inte alls fram emot. Men det är bara ställa upp och åka dit.
Fyfarao.

Ikväll blir det ramp med Fredrik. =) Ska rusa nu. PussKram

ledig.


It's like I waited my whole life, for this one night.

How do you expect me, To live alone with just me?
Cause my world revolves around you, it's so hard for me to breathe.

Tell me how I'm supposed to breathe with no air
Can't live can't breathe with no air.
It's how I feel whenever you aint there,
Theres no air no air..





image48 image50





det är faktiskt inte alls roligt å vara ledig när alla andra jobbar/går i skolan. Fyfarao. Jag har setat hemma (hos fredrik) typ hela dagen, städat hela (hans) längenhet. Så ni är det asa fint här. Jag har dammat, dammsugit, torkat golv, skurat toalett, putsat kakel, diskat, "målat om" - som mamma och jag brukar säga. Heh. Så nu skiner allt här. Hoppas pojken min blir glad när han kommer hem från jobbet och upptäcker att han INTE behöver städa idag. Han behöver inte ens lyfta ett litet finger. För allt är redan fixat å klart. Visst är jag väl en puma? Helt guld värd är jag. Heh.

Tror faktiskt han kommer uppskatta det enormt. <3

Snart ska jag ut och övningsköra, känns sådär. Fan det regnar å jag är trött. Men det är bara stå ut. Det brukar vara as skoj när man väl sitter bakom ratten. Me loves köra bil. Heh. Och sen senare ikväll, ska Jag, Fredrik, Mattias och Sarah leka. Det ska bli skoj. Det ser jag fram emot :) Dagens bästa händelse förmodligen! hihi.

Någon som har förslag på vad man kan göra för skoj? - behöver lite råd.
Ingen utav oss är särskillt bra på att komma på spännande grejer att göra. Och säg inte, kolla på film.
För det är nog det mest osociala ever. :P

PussKram

eewu



Vad heter du?
Emma Christina Asplund
Hur många år är du?
21 hela år.
Är du singel?
Hah, nej!
Vad är ditt favorit nummer ?
12
Favorit färg/färger ?
blå/svart
Hatad färg/färger ?
tjejfärger, rosa/rött/lila osv.
Vad lyssnar du på för musik ?
Blir väl mest Takida, Nirvana, System of a down osv.
Är du nöjd med ditt liv just nu ?
Utan tvekan.
Vad är/var ditt favoritämne i skolan ?
Humfp, olika.
Shoppar du på Abercrombie ?
nej vet inte ens vad det är?
Vart önskar du att du var just nu ?
I sängen med karln. (kl är 07.24)
Vad borde du göra just nu ?
Städa lägenheten, tvätta. Platta håret. Klä på mig?
Är du kär i någon ?
Fredrik Ramström <3
Kan du blåsa bubblor ?
Ja, jag är väl ingen sopa.
Kan du nå fötterna med raka ben ?
Nemas problemas.
Kan du vifta på öronen ?
Hahah, nej. Men jag vet än som kan det.
Kan du skruva tungan ?
Både åt höger och sedan vänster.
Har du någonsin velat bli läkare ?
Vill fortf. Dock kirurg.
Tror du på gud ?
Tro ska man hålla för sig själv, religion är en syndabock.
Vad drack du senast ?
Cocacola
Vad tittade du på senast på TV ?
Kollar på Rise And Shine på MTV just nu.
Vem pratade du med senast i telefon ?
Fredrik <3
Vem ringde dig senast ?
Fredrik
Vem smsade dig senast ?
Kenni Ramsell (Skickade över ett elektroniskt visitkort)
Har du någon tatuering ?
never tell.
Har du rakt eller lockigt hår ?
lockigt by nature. Men plattar håret jämnt.
Är du glad ?
Aa, väldigt ofta.
Är du piercad ?
Yes =) bv.
Vad har du för planer för ikväll ?
Överraska Fredrik med att ha städat. Sen försöka mysa med honom! 
Hatar du folk som ljuger ?
När man ber om sanningen men ändå får en lögn. JA!
Föredrar du "mjuka" eller "tuffa" killar ?
"mjuka" som i lite halv tjocka eller? Då tar jag hellre "tuffa" ifall du menar tjocka.
Föredrar du blonda eller mörka killar ?
alltid gillat ljusa killar. Men Fredrik är mörk och damn så fin :D
Vad vill du bli när du blir stor ?
Vill inte bli stor. Det var ett jävla tjat.
Har du kysst två olika personer samma kväll ?
ja
Har du någonsin varit helt förkrossad ?
Det kan man väl påstå ja.
Har du någonsin velat ha en person som du inte kan/kunde få ?
Humfp, sånt brukar lösa sig i slutändan :)
Hur är det mellan dig och dina föräldrar ?
Kunde varit bättre.
Tycker du om ditt liv ?
Just nu, men de svackar väl de också !
Vad är din favorit rätt ?
Vet faktiskt inte. Hasselbackspotatis med kyklingfilé kanske?
Vad heter din favorit kärleksfilm ?
Kärleksfilm suger.
Vad tycker du mest om i ditt utseende ?
Hah. Att jag själv slitter se hur jag ser ut. 
Förlåter du eller glömmer du ?
Beror nog på, men jag skulle tippa på att gör bådeoch.
Har du mest tjej eller killkompisar ?
Killkompisar
Hur länge har du haft en blogg?
Vet ej, inte tänkt på det.
Har du någonsin masserat någon ?
JO, visst har jag väl det.
Vad är du rädd för ?
Vill helst inte tala om det.
Har någon försvunnit ur ditt liv ?
Lite för många tyvärr.
Har du haft någon på hjärnan som du bara inte kan släppa ?
Yes, har Fredrik jämnt på hjärnan.
Önskar du att du var en kändis ?
Nejtack, jag klarar mig ändå.
Önskar du att du var en kille ?
Inte jämnt. Men jag skulle vilja testa för en dag. OMG!


Lite ny info om mig : ) Hah. Trevlarns.
Jag åter kommer senare om jag kommer på någonting annat viktigt att skriva.
Trött är jag iaf just nu. Fyfarao.




image47



Arg.

Hah, det är inte bra för mig att sitta vid datorn. Jag blir bara arg och förbannad. Kommer på saker som stör mig och MÄNNISKOR jag AVSKYR herregud. Den ena är fan värre än den andra. Och jag är inte en person som tycker illa om folk i första taget, man måste verkligen göra någonting för att få mitt hat. Tidigare har det bara varit en människa jag hatat (jag vet att det är ett starkt ord) men jag HATAR verkligen henne. Får kramp i hela kroppen bara av att se henne. Förbannad bara av att höra hennes namn. Jag mår illa när jag tänker på henne. FYFAN.. Och nu har det lyckats tillfalla en ytterligare på listan. Det är nästan som att dem är lite samma person fast så olika ändå. Jag kan med mitt huvud jämnföra er (slampor) och se att ni fan borde bli bästisar eller nått *fNiZzz.. Det är faktiskt lite skrämmande nu när jag tänker efter hur lika ni är. Skulle kunna skriva en lista på era likheter. Men nu ska vi inte vara så aggresiva. 
Jo, men vi kan kalla dem nr 1 och nr 2. nr 1 och jag har inte varit vänner på flera flera flera flera år. Och det spelar ingen som helst roll vad hon än har att säga, komma med eller om hon ens väljer att be om förlåtelse. Jag kommer hata henne tills den dagen jag dör och förmodligen kommer jag ta mitt hat till henne vidare. men nr 2 har jag ganska nydligen börjat hata. Haha, lite omoget det låter men iaf. Dendär "checkatösen" har verkligen noll i iq och verkar fan inte ens vilja ha  bättre heller. Hur missbildad kan man vara i huvudet så man inte tänker längre än näsan pekar? Och anledningen att jag misstycker så om dig, är inte för vad du har gjort utan hur du har fått det att se ut efteråt. Var inte du och Mr F JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄTTE BRA KOMPISAR? Jag blir så sjukligt förbannad över hur du har behandlat honom, hur du beter dig och hur du resonerar. Vad har du för fel? Vad hände? Du som har varit en så himla mysig och bra tjej. Vart gick allt snett? Är du ens själv medveten om att du är helt pantad i huvudet? Eller tror du att det är helt ok att gå runt och behandla människor hur som helst? Och iosf, vem ger dig dem rättigheterna? Har du inte några föräldrar som talar vett i dig? Eller måste du tillbaka till småskolan och lära om. För du har fan inte fattat någonting. Lilla söta nr 2. Du är absolut ingenting mer än någon annan. Hur mycket du än försöker eller kämpar. Du kommer vara samma lilla nolla iaf. Grattis! - Välkommen till verkligheten. Men förlåt, blev det alldelles för mycket för lilla dig nu, blev du ledsen? Oj förlåt. Det var med meningen!

Varmt?




image44




Jaha, vet man ens om det är lite varmt ute? Känns som man inte vill chansa och frysa ihjäl på cupen. Fast man ska ju samtidigt njuta av sommaren och solen medans den är här. För man vet aldrig när den kan försvinna. Så jag skippar jackan idag också! - SWEET!

Ska man till jobbet snart då, 09.45-18.30. Trääl. Jag vill bara ligga hemma, mysa med hjärtat och få ta det lugnt. Behöver en stund ihop med honom. Känns som det var hundra år sedan även fast vi träffas "jämnt" .. Hans kompisar är rätt ofta med. Nu är det inte så att jag misstycker verkligen inte. Men ibland vill man vara själv med den man håller kär. Å att jag håller honom kär är absolut ingenting att stoppa under stolen. Tror jag tycker om honom lite för mycket?! Vem bryr sig om det om hundra år?! Jag är iaf lycklig. Så jag tänker hålla fast vid dehär.





   

Jag älskar dig!

Hah.

Ojsan, två gånger på en och samma dag. Tänkte att jag skulle passa på nu när jag äntligen sitter här och har tid för att blogga ner lite oviktiga saker. Först vill jag bara säga, att jag inte alls är så hård och elak som jag lät på mitt tidigare inlägg angående mina vänner. Jag är bara så förbannat trött på att jämnt vara den som ska få ta all skit och sen få reparera alla skador som skett, även fast jag inte ens varit inblandad. Jaja, nog om det.

Vill förmedla mina tanke angående alla jävla jubelidioter till SJUKSKÖTERSKOR som går ut i strejk. Vafan är det för samhälle vi lever i. Sköt ditt jobb som du ska istället för att strejka. Seriöst jag lackar fan! - Alla som börjar inom sjukvård vet att det är dåligt betalt. Men väljer man inte ett sånt yrke för att det är en passion? Att man verkligen vill göra någonting bra för människor omkring än? Börjar man inte ta hand om andra för att man känner att "Här hör jag hemma, dehär vill jag VERKLIGEN göra" - So what om det är dåligt betalt. Du jobbar iaf med någonting du brinner för? Och du klarar av att betala alla dina räkningar? - Du har tak över huvudet och mat står på bordet? Du kan köra din bil till jobbet och dina barn lever väl inte på gatan i guess? NEJ JUST DET! - Vatusan har du att klaga på? Tänk hur folk lever i alla andra länder. Nej just det, du kunde inte tänka så långt. Jävla puckon. Seriöst, klipp dig och skaffa ett annat jobb då? - NEJ IGEN, dethär är det enda du kan. För det här är det enda du har gjort i ditt liv, du behövde inte ens en utbildning när du börja. FUCK! - Vet ni ens hur mycket pengar det kostar för kommunen, staten, LANDET för att ha er gå på gatan och strejka? 

Ush va arg jag blir. Och ni får inte alls tro att jag är nå VÄRSTA VÄRSTA här. Jag jobbar som säljare på Media Markt här i Västerås, tjänar kanske mellan 10,5-12,5 på 75%. Då jobbar jag kvällar, helger jag också. Jag är utbildad undersköterska, jag har tidigare haft restaurang jobb, varit servitris och jobbat på natt club. Snälla, jag arbetade på McDonald's från första dagen jag börja gymnasiet, började med en timlön på 52 kr. När jag slutade hade jag en timlön på 91 kr. Och då var jag utbildad arbetsledare, jobbade mer än 100% varje månad, nätter. Å då snackar vi inte bara till kl 22/23/24 utan 03/04/05 på morgonen.. Så jag vet hur det är att jobba för dålig lön. MEN FÖR I HELVETE, är det så förbannat dåligt, SLUTA DITT JOBB DÅ. Jobba med någonting annat. SLUTA KLAGA FÖR FAN!!!


(ber om ursäkt till er känsliga läsare över alla mina svordomar) Jag har lite problem med språket när jag är förbannad. 

wtf.

image40


(Jag vet att jag har en skaplig utväxt, ska göra nått åt saken)


Helgen bjöd på många trevligheter. Mys och grillning på <3 balkong. Konfirmationsfirande, fest, roadtrip i cab, mys på gräsmatta och fotbolls lirande. Sol, stugan, sjön och lite till grillning! Jag är nöjd!
Känner dock ett agg emot mina fräknar som dykt upp mitt ansikte utav solen. Men vafan, jag har fått lite färg iaf :D - Det sitter faktiskt aldrig fel. BECAUSE I LOVE IT! Solen är min bästaste vän.

Jag saknar Ida. Kan du ta och komma hem din lilla trasdocka? - Need some Love! 
Fast jag är på ett sätt lycklig att du är borta, för saker och ting kommer rätta till sig i ditt liv nu. Och jag vet att du känner det också, innerst inne. Du hoppas men vågar inte tro för mkt, för du vill inte bli sviken igen. Men stump, nu känner jag att vinden har vänt. För kan stormen ta annan riktning för mig, ger den sig även för dig min älskade mini me. Jag vill bara krama om dig, pussa dig i pannan och skratta ihop med dig. Du får mitt hjärta att göra volter. 

Det sjuka är att jag är så förbannat lycklig, hela jag mår bra. (Visst är man sliten och trött) men allt inom mig fungerar så perfekt. Är det kanske för att solen äntligen börjat titta fram och ger mig en massa energi? Eller är allt bara så förbannat bra just nu? - Har svårt att tro att livet är perfekt för det är så många små saker som stör mig. Mina vänner framför allt. Och jag säger det nu, läser ni dethär och tar åt er. SÅ JA, DÅ ÄR DET TILL ER. SOPOR! 
Jag är väl kanske inte heller världens bästa kompis, men jag pissar er iaf inte i ansiktet. Ni tröttar ut mig. Så nu ger jag upp, efter så många år. Ni får klara er själva utan mig. Ring inte ens mig, för jag vill inte veta. Jag klarar mig så mkt bättre utan er än med er. För jag har gjort mitt krigande i "VÅRT" förhållande..  Så tack och hej!

Näe, nog om det. För jag kan nog ändå sätta mig som en av världens lyckligaste just nu. 
Å det som är mest underbart, är att jag mår BRA .. Häftigt va, jag mår bra utan er. OCH DET ÄR UNDERBART.
JAG MÅR BRA, BRA, BRA, BRA, BRA!!!!



 

tröttis.

If I should die before I wake
It's cause you took my breath away
Losing you is like livin in a world with no air

I'm here alone didn't wanna leave
My heart won't move it's incomplete
Wish there was a way that I could make you understand

But how do you expect me
To live alone with just me
Cause my world revolves around you
it's so hard for me to breathe

Tell me how I'm supposed to breathe with no air
Can't live can't breathe with no air
It's how I feel whenever you aint there
Theres no air no air

Got me out here in the water so deep
Tell me how you gone breathe without me
If you aint here I just can't breathe
Theres no air no air
No air air

I walked I ran I jumped I flew
Right off the ground to float to you
Theres no gravity to hold me down for real

But somehow I'm still alive inside
You took my breath but I survived
I don't know how but I don't even care

But how do you expect me
To live alone with just me
Cause my world revolves around you
it's so hard for me to breathe

Tell me how I'm supposed to breathe with no air
Can't live can't breathe with no air
It's how I feel whenever you aint there
Theres no air no air

Got me out here in the water so deep
Tell me how you gone breathe without me
If you aint here I just can't breathe
Theres no air no air
No air ..

...

You know what they say, Nothing is forever! 


           image39

Jag älskar dig!

<3 ..

1. Skriv namnet på någon av motsatta
könet - Fredrik

2. Vilken är din favoritfärg: röd, svart,
blå, grön, gul? - Blå

3. Skriv den första bokstaven i ditt namn - E

4. I vilken månad är du född? - Maj

5. Vilken färg föredrar du, svart eller vit? - Svart

6. Skriv namnet på en person av samma kön som du. - Ida

7. Vilket är ditt lyckonummer? - 12

8. Föredrar du Sydney eller Brisbane? - Sidney

9. Föredrar du en sjö eller havet? - Havet

10. Skriv en önskan (realistisk) - Godhälsa, Kärlek förevigt!


- - - -


Svar:

1. Du är förälskad i denna person (Fredrik)

2. Om du valde:
Röd = Du är uppmärksam på ditt liv och är full av kärlek
Svart = du är konservativ och aggressiv
Grön = din själ är avslappnad och du lutar dig tillbaka
Blå = du är spontan och älskar kyssar och uppmärksamhet från den du älskar
Gul = du är en mycket glad person och ger goda råd till dem som känner sig nedtryckta

3. Om dina initialer är:
A-K - Du har en massa kärlek att ge i de förhållanden du får under ditt liv
L-R - Du försöker att njuta livet fult ut och ditt kärleksliv börjar snart att blomstra
S-Z - Du kan lida och hjälpa andra och ditt framtida kärleksliv ser lovande ut

4. Om du är född i:
Jan-Mar: Året kommer att bli bra för dig,och du kommer att upptäcka att du blir förälskad i en eller annan helt oväntad
April-Juni: Du har ett starkt kärleksförhållande som kommer att hålla länge och minnena kommer att vara förevigt.
Juli-Sep: Du kommer att få ett riktigt superår, och kommer att uppleva en stor positiv förändring i ditt liv
Okt-Dec: Ditt kärleksliv blir tyvärr inte speciellt bra, men med tiden kommer du att finna din soul mate.

5. Om du valde:
Svart
= Ditt liv kommer att ta en ny vändning, men det kommer att vara till
det bästa för dig och du kommer att vara glad över förändringen

Vit
= Du har en vän som kommer att betro sig fullständigt till dig, och
kommer att göra allt för dig, men du kommer kanske inte att vara
medveten om detta

6. Denna person är din bäste vän. (Ida)

7. Detta är hur många nära vänner du kommer att ha under
ditt liv (12)

8. Om du valde:
Sydney = Du föredrar äventyr
Brisbane = Du är en tillbakalutande och avslappnad person.

9. Om du valde:
Sjön = Du är lojal gentemot fina vänner och kära, men är mycket reserverad
Havet = Du är spontan och kan t o m lida för att göra andra tillfreds

10. Denna önskan kommer att gå i uppfyllelse!





                          image38

Ledig Tisdag !

Avisst, ledig hela långa dagen. Har till visso ärenden som måste uträttas. Som läkarn. :(
Detta eviga besök hos henne. Börjar bli rätt tröttsamt. Men det finns inte så mycket att göra åt saken. Sen då? - När jag väl är klar där. Vad ska jag då göra? Jaja, det ordnar sig! Call if you want to play. =)

La upp lite bilder på datorn igår från festen. Haha, finns en så rakkarns sweet bild på Fredrik. Fyfan som jag skrattade. Heeeeeeelt galen. Har dock lovat att inte lägga upp den någonstans på nätet så jag får behålla det underbara skrattet för mig själv. Hehe..


image36


Ser väl kanske inte helt hundra ut är heller. Men det får han fanimej ta om han bara ska sitta och flumma på korten =)
image37


Lite sliten får man vara när man börjar festa kl 15.00 och håller på till 05.00 =)





Igår jobbade jag, känns ju sådär. Inte så jääävla roligt att gå till jobbet. Det suger med andra ord. Får se det från den ljusa sidan, jag jobbar bara onsdag, torsdag och fredag(förmiddag) .. LEDIG HELG :D Såhär sweet.

Näe, nu ska jag fixa lite innan besöket hos läkarn.

<3 Fredrik.


Dagen efter.

Jaha, då är man ett år äldre.
Födelsedagsfirandet / inflyttningsfesten blev ju iaf en riktig hit.
Mitt mål dock om att bli så packad att jag inte skulle kunna resa mig upp ur sängen idag gick ju åt pipan.
Inte ens lite bakis, jag som gick ut för att må så dåligt idag. Men, man ska väl inte klaga. Hur fint som helst att inte ens vara påväg att känna sig bakfull.

=)


Jag måste då säga, att jag är enormt besviken på vissa utav mina "vänner".
Känns skönt att veta vart jag har er. Enormt tacksam över att ni visade för mig vart vi stod i vänskaps skalan.

Jag ger verkligen upp, herrejävlagud. Jag trodde inte ni någonsin skulle kunna göra mig såhär besviken.
Det tar verkligen priset. Jag är fan helt jävla mållös. Säger som Fredrik sa till mig, -Emma, skit i dom. Det är inte värt det. Å ja, det stämmer. Ni är fan inte värda det.


Jaja, jag hade förbannat jävla skoj igår, det går inte att stoppa under stolen.
Mycket folk kom, fullt hus och stans ös. En enorm glädje sprids inom mig över att ha fått en så lyckad kväll.
Tack ni som kom, jag uppskattar det till tusen!

(bilder från festen kommer inom kort)



När jag och Fredrik promenerade från mig imorse till honom fick vi uppleva soluppgången.
Hur vackert som helst, satt vi på bergsslätten och mös. Han är fantastisk. <3

Grattis!

Aa, faktiskt. Idag får jag säga Grattis, till mig själv =) weee, 21 hela år.

Jaha, 21 år av mitt liv har passerat. Å jag hoppas mitt liv är som ett fint vin, bättre med åren. Visst har man varit ung och en jävel på att leva, smakat på förjudenfrukt och testat sina gränser. Gått över styr och bara önskat att man vore en nobody så ingen skulle minnas. Men jag har överlevt, inte bara skämmiga stunder/situationer utan även så mycket mer. Å jag hoppas livet har mer att bjuda på. Dock kan de få hålla undan dåliga saker och ting, för allt börjar vända just nu. Och jag mår faktiskt ok! Säga bra, känns fortfarande för starkt, men jag tar mig ett steg närmre varje dag som går. I vissa stunder behöver jag inte ens påminna mig själv om att andas. Skulle man se tillbaka en stund i tiden, vore de en omöjlighet. Men tiden läker vissa sår, gör saker och ting lättare. Så jag är enormt tacksam att jag inte gav upp och kastade in handduken, för jag har kommit så långt idag. Jag mår nästan bra!


Jag har världens underbaraste pojkvän, Fredrik Ramström. Jag älskar dig!
Och jag har dem finaste vännerna på denna jord, dem är enorma.
Min familj står mig varmt om hjärtat.

                                                                   

1987-05-03.
Tack.



Ibland fruktas inte livet med olycka, de finns en god tanke bakom.
Som ska påminna oss om, hur lyckligt lottade vi är, som har varandra.
Glöm inte bort att dina nära håller ditt hjärta i deras händer, rå om dem varsamt.
Håll andan ibland och dröm dig bort, kom sedan tillbaka och se dem som sitter och iaktar dig.
För det är dem, som beundrar dig allra mest.

RSS 2.0