awesome.


Nu sitter jag hos min bästa hälft.
Vi har setet och myst och tagit det lugnt
och nu kikar vi på 2&½ men.
Hur mysigt som helst.
Betalat räkningar i kapp har vi också gjort.
Dock inte lika trevligt. Ush!


Nu ska jag fortsätta vara social emot bästa!

Puss.

awesome.


Tråkar på jobbet, usch. Det är helt stendött.


Mös igår med Sara, Isabel, Micke och Alexander. Vi bakade pepparkakor och gjorde knäck. Hur mysigt som helst. Tack för en hel trevlig kväll! Inte allt för ofta man får göra någonting sånt underbart en söndag.

Idag ska jag leka med mina käraste hälft. Vi ska byggna en snögubbe och göra en snölyckta utanför hans dörr =) Kan ju bli hur mysigt som helst.


Jag har gjort min första snöängel. Det var gosigt! Dock lite kallt!


Rubrik.


Jag har inte testat lyckopiller.. än.... Känner inte direkt för det heller! Och om jag ska vara ärlig så hade jag nog behövt det för flera år sen isof. Jag är inte olycklig, långt ifrån. Jag är så jääävla lycklig faktiskt, tror inte man kan må bättre.

Just nu befinner jag mig i Sara's soffan, brevid mig sitter Isabel och vi kikar på nå skit program som heter Bonde söker fru. Herregud, inte en utav mina favoriter. Kikade dock då min arbetskollega (Malin) träffade en bonde. Men blev utrustad, där efter slutade mitt tittande! (Isabel är dock inte så insatt i detta program ska jag tilläga, utan hon har bara tittat två avsnitt nu för att Sara tvingat henne) Sara däremot är besatt!! Trust me..





Visst är det väl fantastisk nu när snön äntligen börjat komma? - Jag blir så lycklig och ni skulle ha sett min min idag påväg ifrån stan. Jag gick helt seriöst och skrattade och små log för mig själv. Människor som åkte förbi mig måste ha trott att jag är helt störd eller nåt. För vilken normal människa skrattar för sig själv i sin ensamhet? Haha, tydligen gör jag det. Fast iofs är inte de någonting nytt för mig, för jag har alltid varit så. Jag kan nämligen komma på mig själv, absolut när jag tittar på tv, så sitter jag och ler, eller gör ledsna miner eller skrattar. När jag sitter själv, helt omedvetet. Jaja.


Nog om det.


Skulle bara uppdatera lite!


Längtar till helgen!


fabulous


It's a little too late for you to come back 
Say it's just a mistake, think I'd forgive you like that
If you thought I would wait for you
You got it wrong
Everything we had got destroyed ..





Jag tycker vi tackar och bockar, niger och säger farväl..

- fabulous


Vet ni? Livet handlar om så mycket mer. Och det tar tid att inse det, att se helheten. Att förstå varför saker och ting sker. För allt som händer har någonting gott med sig, Och sen verkligen lära sig utav det. Ta den tid som krävs och stressa inte upp för små bagateller. Visst, allting som ändå retar än innerligt har ett stort inflytande. Och man ska inte ta förgivet att det varken ordnar sig eller blir bra. För ibland, förblir allt bara ett kaos. Och ifall detta inträffar, är det meningen.

Ibland kan det till och med bara handla om att ta sig upp ur sängen, kämpa på sig någon slags form av kläder, stappla in i badrummet, tvätta sig i ansiktet, för att sedan ta sig därifrån in till köket. Förbereda en frukost, pina i sig någonting som egentligen tog stopp redan när det kom in i munnen. Dra på sig arbetskläderna och sminka på sig sitt leende. Titta sig plågsamt i spegeln och intala sig själv att "Idag kommer bli en fantastisk dag" .. Möta världen med en fasad, med en mur. Tomma skratt och fejkade leenden. Väl hemma igen, kämpar sig av alla kläder, slängandes in i duschen i hopp om att få tankarna att försvinna. Även sånna stunder är fylda av smärta, fighter. Ingen har någonsin sagt att livet ska vara enkelt. Men ibland borde det vara enklare, håller ni inte med?




Har ni sett min pojkvän by the way?


<3  <3











Vill ni veta vad jag har roat mig med i helgen, varsegoda att läsa!;


Fredagen bjöd på massor med trevligheter, Jag, Sara, Issa, Therese och Camilla förfestade hos Issa. (Jag drack vatten).. Snackade massa skit, knäppte oftantligt mycket kort, tjoade och tjimade. Begav oss mot Tabasco! - Jag tog hjälp av Issa då jag upptäckte att jag tagit mig vatten över huvudet och använde klackskor, I know.. En enorm miss. Efter mycket åmande och långsamma steg kom vi fram. Dracks en massa Dagens, försökte leka fiskar i deras akvarium liknande rökrum. Pallrade oss till Pluto. Själv knallade jag rätt in, utan att visa någon slags information om varken ålder eller vipkort, gratis är godast som dem brukar säga. Väl inne på pluto slog vi klackarna i taket, dansade rumporna av oss, skrattade ofantligt mycket. Vi rockade helt enkelt kvällen. Jag och Sara hjälptes åt att hålla varandra som stöd då skorna börjat verka enormt på fötterna. Vi beslutade oss för att gå hemmåt. Väl i trappen kommer vi på att vi flummar in i det sista, och så klart. Fasnar jag med klacken i trappan och strupplar till en sväng .. Både Jag och Sara brister ut i asgarv, ligger nästintill dubbelvikta i trappen. Då Sara kommer på den briljanta ideén. Emma, såhär såg du ut. Visar hur jag flummar, och tro det eller ej, men hon gjorde EXAKT samma misstag som mig. Så hon fastnar även hon med klacken i trappen och strupplar till. Ni kan ju då ana hur vi satt ihopvikta på marken och skrattade. Jag skrattade så ofantligt mycket så att jag började tjura. Nog om det, Saras pojkvän (Micke) kom och hämtade alla oss tjejer, körde oss hem. Hur snäll är han inte? - TACK MICKE :)

Lördagen var inte dålig heller. Baby Shower för Karro, som om två månader ska ha en liten tös. Vi käkade massa goda snittar, pratade ordentligt om barn, födsel och så vidare. Bara bebis-snack hela kvällen. Hur mysig som helst.

Firade fars dag som alla andra i Söndags, käkade hos Daniel och Sandra. Mycket gott!
Knallade sedan hemmåt, lekte med Sarah. Vi mös hemma hos mig, drack Cocacola och snackade en massor.
Så himla gött å vara med henne, jag saknar ju den söta tösen mellan varven. Synd att inte Yamila hängde med.



Rubrik.


Woho, idag körs sista lasset sen är jag inflyttad i min älskade lilla lägenhet på gidde. Det ska bli så förbannat skönt och jag ser fram emot till tusan att få göra iordning allting och verkligen bo in mig.

Ber om ursäkt att jag varit dålig på att uppdatera under sista tiden, men datorn min har gått och dött. Och sen har det varit allmänt mycket på både jobbet och med flytten.


Jag kan väl inte direkt påstå att det har hänt särskillt mycket i mitt liv den senaste tiden.
Packande, Promenader, Fotboll, Film, Fest, Slappa, Tv-spel .. Är väl mest lite sånt som skett.















lite godis som just nu förgyller mina öron :)



Vänner, förlåt att jag varit dålig på att höra av mig på sistånde.
Inte hunnit med särskillt mkt annat än Gå upp, Jobba, Promenera, Sova.
Och så har det varit, om och om och om igen..  Men nu, när flytten är klar.
Kommer allting återgå till så som det varit tidigare =)
Nej, nu har jag en tvätt som måste hängas, säng att montera ner, byrå att skruva isär.

Vi hörs :) KÄÄÄÄÄÄRLEK!!

RSS 2.0